LabkoNet on uudistunut

LabkoNetin uusi käyttöliittymä on julkaistu!

Palvelun neljännen version suunnittelussa on huomioitu toimivuus erilaisilla päätelaitteilla – uusi LabkoNetin käyttöliittymä mukautuu nyt niin tietokoneelle, tabletille kuin älypuhelimellekin. Käyttäjiltä saadun palautteen perusteella uuteen versioon on tuotu mukaan mm. karttanäkymä kohteisiin sekä laite- ja huoltokortisto. Lisäksi trendi– ja raportointitoimintoja on uudistettu.

LabkoNetin käyttöliittymän aiempi ja uusi versio ovat toistaiseksi rinnakkain käytettävissä. Versiot käyttävät samaa taustajärjestelmää, joten esimerkiksi hälytysten kuittaukset näkyvät kummassakin käyttöliittymässä samalla tavalla riippumatta siitä kumman version kautta kuittaus on tehty.

Käyttäjien palaute on meille erittäin tärkeää. Palautteen avulla pystymme kohdistamaan kehittämisen käyttäjille tärkeisiin asioihin ja tekemään LabkoNet-palvelusta entistäkin paremman käyttää. Uuden käyttöliittymän yläosasta löydät linkin palautteen antamista varten.